Fight Club Meppel, voorheen bekend als Kickboks Meppel, heeft in de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd als een gerenommeerde vechtsportclub. De club staat bekend om zijn professionele trainers, toegewijde leden en positieve sfeer. De beslissing om de naam te veranderen is genomen met het oog op groei, professionalisering en vernieuwing, terwijl tegelijkertijd de kernwaarden van de club behouden blijven.

De eigenaar van Fight Club Meppel, Najib Biaz, lichtte de naamswijziging toe: "We zijn enorm trots op wat we hebben bereikt als KB Meppel. De nieuwe naam, Fight Club Meppel, weerspiegelt onze passie voor de vechtsport en onze ambitie om een breed scala aan trainingen aan te bieden. We willen een plek creëren waar mensen met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus zich welkom voelen en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen."

Fight Club Meppel zal doorgaan met het aanbieden van hoogwaardige trainingen voor alle leeftijden en niveaus. Het doel van de club is om haar faciliteiten uit te breiden en te investeren in diverse materialen en attributen. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan het organiseren van en/of mee doen aan vechtsportevenementen om de talentvolle vechters een podium te bieden.

De naamswijziging gaat gepaard met een nieuwe visuele identiteit. Fight Club Meppel heeft een nieuw logo en bijbehorende huisstijl ontwikkeld, die de energie en vastberadenheid van de club weerspiegelen. De nieuwe website en social media-kanalen zullen de leden en geïnteresseerden op de hoogte houden van het laatste nieuws en activiteiten.

Met de nieuwe naam en een frisse benadering is Fight Club Meppel vastberaden om de vechtsportgemeenschap in Meppel en omgeving te versterken. De club blijft zich inzetten voor het bieden van hoogwaardige trainingen, het stimuleren van persoonlijke groei en het creëren van een hechte gemeenschap van vechtsportliefhebbers.

Meer informatie over het lesaanbod, lidmaatschap en/of contactgegevens vind je op deze website.