Join the club

Over ons

Fight Club Meppel, dé kickboksclub waar passie, discipline en teamgeest samenkomen! Onze club is een bruisende gemeenschap van enthousiaste sporters, ongeacht leeftijd, ervaring of niveau. We streven ernaar om een positieve en ondersteunende omgeving te bieden waarin iedereen zijn of haar kickbokspotentieel kan ontwikkelen.

Bij Fight Club Meppel geloven we dat kickboksen niet alleen een uitstekende fysieke training is, maar ook een manier om zelfvertrouwen op te bouwen, stress te verminderen en mentale veerkracht te ontwikkelen. Onze ervaren trainers hebben een schat aan kennis en expertise in het kickboksen en staan klaar om jou te begeleiden op jouw reis, of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren vechter die zijn of haar vaardigheden wil verfijnen.

Onze trainingsprogramma's zijn gevarieerd en bieden een combinatie van technische vaardigheden, conditietraining en sparring. Of je nu wilt werken aan je stoot- en traptechnieken, je conditie wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van een uitdagende en energieke workout, bij Fight Club Meppel ben je aan het juiste adres. Onze trainingen worden op maat gemaakt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, ongeacht je niveau.

Sluit je aan bij onze familie

Always throw the last punch

Naast onze reguliere trainingssessies organiseren we regelmatig workshops/seminars om onze leden de kans te geven hun vaardigheden verder te ontwikkelen en in contact te komen met de bredere kickboksgemeenschap. Deze workshops/seminars zijn een geweldige gelegenheid om nieuwe technieken te leren, te sparren met andere vechters en vriendschappen op te bouwen binnen de club.

Bij Fight Club Meppel hechten we ook veel waarde aan respect, discipline en fair play. We moedigen onze leden aan om elkaar te ondersteunen, zowel binnen als buiten de sportschool, en om een positieve en inclusieve sfeer te creëren. We zijn er trots op dat onze club een hechte gemeenschap is, waarin iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt.

Dus, als je op zoek bent naar een kickboksclub in Meppel waar je kunt trainen, plezier kunt hebben en jezelf kunt uitdagen, kom dan langs bij Fight Club Meppel. Sluit je aan bij onze familie van gepassioneerde vechters en ontdek de kracht en voldoening van het kickboksen. Samen zullen we onze grenzen verleggen en onze doelen bereiken!